Areál Medzev

Pre klienta sme tentokrát pripravili niečo naozaj výnimočné: komplexnú a profesionálnu webstránku pre realitnú spoločnosť, ktorá ponúka na predaj Areál Medzev. Tento projekt sme realizovali v systéme WordPress a Elementor, aby sme dosiahli maximálnu flexibilitu a estetiku.

Hlavným cieľom bolo vytvoriť stránku, ktorá nielen zaujme svojím moderným a elegantným dizajnom, ale zároveň poskytne návštevníkom intuitívne a užívateľsky príjemné prostredie. Sústredili sme sa na to, aby webstránka efektívne prezentovala všetky dôležité informácie o areáli, a umožnila potenciálnym kupujúcim ľahký prístup k detailom o nehnuteľnosti, vrátane fotogalérie, mapy a kontaktov na realitnú kanceláriu.

Pri vývoji sme dbali na vytvorenie unikátneho dizajnu, ktorý kombinuje vizuálnu príťažlivosť s praktickými funkciami. Implementovali sme aj šikovné riešenia pre správu kontaktov a dopytov od záujemcov, čo realitnej kancelárii umožňuje efektívne spravovať svoju klientelu a zvyšovať šance na úspešný predaj.

Naša webstránka pre areál Medzev tak poskytuje nielen estetický zážitok, ale aj maximálnu funkcionalitu, vďaka čomu je ideálnym nástrojom na podporu predaja nehnuteľností.

Rok realizácie:

2024